Kay-lo, McKai, Huey & Dasher
 
 

Dekkingen

 
 Huey is 6  jaar oud en heeft inmiddels 8 nestjes voortgebracht. De meeste nakomelingen hebben de leeftijd van 2 jaar al bereikt, behalve zijn laatste twee nesten. Tot nu toe doen zijn pups het erg goed. Helaas werd bij één pup uit zijn eerste nest op de leeftijd van 2 jaar renal dysplasia (aangeboren) vastgesteld, wat leidde tot chronisch nierfalen waar ze niet meer van kon herstellen. Haar eigenaar moest helaas afscheid van haar nemen in juni 2021.

Wij vinden het belangrijk om gezonde puppen te fokken die fijne karakters hebben en over een goede dosis werklust beschikken. Dat is ook de reden geweest, waarom Huey lange tijd niet beschikbaar is geweest als dekreu. We wilden namelijk eerst afwachten hoe zijn nakomelingen zouden uitgroeien.  Aangezien alle andere pups (49) het goed doen, hebben we besloten hem weer zeer beperkt beschikbaar te stellen voor dekkingen.

Onder het kopje 'nakomelingen' vindt u alle informatie die wij tot nu toe hebben ontvangen, omtrent de gezondheid van zijn nakomelingen.

Wanneer u interesse heeft in een pup, raden wij u aan om een kijkje te nemen op de site van de Toller Club.

Voor meer informatie over "Hoe vind ik een zorgvuldig gefokte pup? Klik hier


In het menu links, vindt u meer informatie over Huey zijn nakomelingen.

Er zijn ook nakomelingen die worden ingezet in de fokkerij. Het is daarom zeker de moeite waard om ook naar zijn nakomelingen te kijken.
 
 
   
  Huey - 7 weken oud