Kay-lo, McKai, Huey & Dasher
 
 

Dekkingen

 
Huey is 4 jaar oud en heeft inmiddels 6 nestjes voortgebracht. Voor nu willen we eerst afwachten hoe zijn nakomelingen gaan uitgroeien voordat we nieuwe combinaties aangaan.

Dit betekent dat we tot voorjaar 2021 geen (nieuwe) dekaanvragen voor Huey in behandeling zullen nemen.

Aan het eind van 2020 hebben de meeste nakomelingen van Huey de leeftijd van 2 jaar bereikt. Op dat moment zullen wij ook meer informatie hebben over zijn nakomelingen (karakter, gezondheid en werklust). Begin 2021, zullen wij opnieuw gaan evalueren, op basis van de informatie die we dan hebben, of we Huey opnieuw beschikbaar stellen voor de fokkerij.

Wij vinden het namelijk belangrijk om gezonde puppen te fokken die fijne karakters hebben en over een goede dosis werklust beschikken. Ondanks dat alle puppen het tot nog toe super goed doen, vinden wij het belangrijk om deze pauze in te lassen om de ontwikkeling van alle nakomelingen goed te kunnen volgen, mede ook doordat de meeste problemen (indien aanwezig) zich openbaren voor de leeftijd van 2 jaar.

We hopen hiervoor uw begrip.

Wanneer u interesse heeft in een pup, raden wij u aan om een kijkje te nemen op de site van de Toller Club.

Voor meer informatie over "Hoe vind ik een zorgvuldig gefokte pup? Klik hierIn het menu links, vindt u meer informatie over Huey zijn nakomelingen.
 
 
   
  Huey - 7 weken oud